Показать сообщение отдельно
Старый 15.01.2018, 18:59   #16
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Черный список:(

Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
Но что значит "качественное" наполнение и контент? Тексты? Фото? Или шрифты, сетка и т.д.? Быстрое и регулярное обновление?
Описи товарів із ключами - раз, фото - само собою, оновлення і актуалізація товарів це взагалі обов'язково, але крім того ще треба загальні статті (регулярно, а не написати 10 штук і забути), бажано - робота з СММ (соцмережі).

Я розумію про що ти, половина інет-магазинів з посадковим матеріалом наповнені дуже посередньо. Але ще є різниця це магазин на пром.юа чи окремий сайт, на промі свої нюанси, там зовсім інша справа.
Тому я і окремо написала що я казала саме про просування сайту в пошуку, щоб людина по запросу "купить тюльпаны" знайшла цей сайт хоча б на перших 2 сторінках пошуку. Це не так і легко зробити.
Але я бачу, що Генин сайт ще навіть і не починав наповнюватись. Стиль оформлення мені подобається теж, і я цілком підтримую таке починання і бажаю, щоб йому все вдалось! Він поки що не те що сирий, а просто в проекті. Але при бажанні і умінні - наповнення це питання часу. Головне не кинути на півдорозі.

Шрифти, позиціонування, кольори, фон, маштабування - це вже робота веб-дизайнера. Це не наповнення, а оформлення. Гена, Христомбогом прошу, не юзайте комік санс
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Wolfin (15.01.2018), Берендей (23.01.2018), Викса (15.01.2018)