Показать сообщение отдельно
Старый 02.01.2018, 11:14   #157
Kalina
Местный

Поблагодарили 14,230 раз(а) в 2,452 сообщениях
Kalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Отзывы о продавцах семян.

Цитата:
Сообщение от szus Посмотреть сообщение
Кто-то имел дело с ними? Только прочитала отзыв... Ну мои хотелки именно этой фирмы были.
SeedEra торгова марка фірми Вассма. У мене за рейтингом на місці НУ, Світязь, Елітсорт. Так що тут, як повезе. Може все і відмінно бути, а може і пересорт. Але не найгірший варіант, це точно).
І як нагадування. Цікавтеся датами фасування! і кінцевою датою, при цьму пам'ятайте, що схожість у різних культур зберігається за часом по-різному. Найменший термін зберігання у дрібних квіткових, селерних. Найбільший у гарбузових. Насіння повинно мати світлий колір (томати, перець), або ввідповідий до культури. Без пошкоджень.
Я завжди відкриваю паперові упаковки і пересипаю в зіп-пакети, це дає можливість не пересихати насінню і наочні недоліки. Відповідно в спецупаковці зберігаємо до висіву.

Последний раз редактировалось Kalina; 02.01.2018 в 15:14.
Kalina вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Irenyar (11.03.2018), szus (02.01.2018), Zaja (02.01.2018), Заречье Плант (22.02.2018), Масянька (13.03.2021), Наташа Кулибина (02.01.2018), трофима (02.01.2018)