Цитата:
Сообщение от Кошка Ш.
Pixie, ха, у меня бабуля куриный бульон называла еврейским антибиотиком:))
|
так його по всьому світу так називають, бо ставить на ноги і хворих, і похмільних

. Там ще овочі обов'язково з куркою варяться, вірніше коренеплоди - морквина, цибуля, корінь селери. Це ж бімба! Моя бабуля завжди до нашого приїзду робить домашню лапшу і варить такий концентрований бульончик. Теж смак дитинства. А ще вони їдять домашні пельмені (окремо у воді зварені) у цьому бульоні. Ну це якась із сибірських традицій, дід-сибіряк.
До речі курячий супчик, правда явно із покупною пастою, виступає головною ілюстрацією до статті про Комфорт фуд. Еталон
А цибулевий я дуже рідко готую виключно собі в маленькому об'ємі, коли чоловік у відрядженнях. Таку кількість цибулі навіть я не зумію замаскувати

А потім у духовку і зверху крутони і пармезанчик, уммрррр, смакота.

І ще печінку по-берлінськи з багатоцибулі і яблуками хомячу тільки коли сама вдома