Цитата:
Сообщение от =marina=
Это не просто еда. ИМХО. Это семейная традиция и это здорово.
|
для мене на Різдво це кутя - справжня, з пшениці, заправлена узваром із медом, і багатенно перетертого маку і горіхів. Мама варить її 4-5 літрову каструлю і всі з величезною насолодою їдять кутю кілька днів.
Ну а на Великдень я печу паски сама на всю родину, ні мама, ні бабуся ніколи не пекли. Я якось так вийшла заміж і в той же рік почала пекти паски. До цього взагалі з дріжджовим тістом не дружила, почала зразу з паски

Пасочки у мене завжди смачні і ароматні, а не просто солодка висока булка.
До речі останні кілька років печу на основі рецепту Александрійського тіста - дуже зручний і вдалий рецепт
А новорічне меню у мене змінилось. Буде пляшка шампанського "в одно ліцо", мандаринки і тортик вафельний із ірискою

Чоловіка раптово відправили у відрядження чорті куди за 700 км. Шанси на те що повернеться до свята - десь 2 із 100

Буду заїдати тортом депресію і обійматись з собаками