Цитата:
Сообщение от Fleur
А мне нравится магазинский майонез « королевский смак на перепелиных яйцах»
|

у мене чоловік 2 тижні був у відрядженні на цьому заводі. І саме цей перепелиний він теж дуже любить і постійно собі купує. Ага, він їсть мазік просто так - без салатів навіть
Я ржала і просила - тільки не привези всю зарплату майонезом. Ну не всю, але трохи привіз прямо з фірмового магазину.
До речі, про
маянезік від лікарів
Кошка Ш. Наташ, я написала там великий пост, але потім подумала що не варто і зтерла. Та все ж таки напишу.
Ти знаєш, я теж можу стати така вся в білому пальто красива і сказать що я буду на НР їсти сирну тарілку із 4 видів французьких сирів і 1 британського, фрукти і вино. І це буде правдою.
Також можу написати що шурпа, яка для тебе традиційна 1 січня - для мене фу-фу-фу і ужас, бо вона жирнюща. Краще вже ложку чистого майонезу ніж гарячий жир ковтать.

Ні разу не їла смачної шурпи, навіть у казахів.
Але я якось зі школи ще знаю, що про смаки не сперечаються. Ні в їжі, ні в музиці, ні в чоловіках. Кожному своє. Зневажливі репліки все одно нічого не змінять
І ще ні, не всі салати з однаковою заправкою однакові на смак. Навіть не знаю як може прийти в голову що сир із родзинками смакує так само як варена картопля із грибами. У мене органолептичні відчуття працюють нормально, я смаки відрізняю

Інший мій фаворит -
уолдорфський салат, теж заправляється майонезом. Іноді - майонезом пополам із йогуртом або вершками. Хотіла б подивитись на людину, яка скаже що він схожий на олів'є.
До речі олів'є я не люблю, і шубу теж, а якщо і готую, то в салати я не кладу відварну картоплю. Але не вважаю за потрібне розказати всім про те що я не їм олів'є, і ви не їжте, бо там мазік і взагалі дивний набір продуктів.
Тому 31 зранку я наріжу багатенно улюбленого чоловікового салату з куркою і ананасом, правда я туди ще додаю багато пекінської капусти, і хай ходить цілий день їсть те, що він любить.
А уже на вечір, те що я сказала - сирна тарілка і,
можливо, запечу куряче або індиче філе. Бо от тут всі пишуть як зробити біле м'ясо сочнішим, а ми навпаки любимо дуже сухеньке і запечене до такої конкретної рум'яності м'ясо.
А хтось любить рульку в пиві або жирну червону рибу і отримує смаковий оргазм від потоків жиру по рукам. То давайте і за це будемо підколювати, я стану в позицію Д'Артаньяна і розкажу шо жирне м'ясо - це гидота, бо от я такого не їм.
До речі, поки писала і згадала про уолдорф, значить собі зроблю його.
Дівчата, хто не воює з майонезом - дуже рекомендую. Він свіжий, соковитий і незвичний.
Селеру (якщо корінь - натерти, краще на корейську терку, але можна і просто на крупну, якщо стебла - порізати пластинками)
Яблука кисленькі 4-5 штук крупно порізати (1,5-2 см)
Я ще додаю сир твердий маленьким кубиком, небагато, 100-150 гр
Заправити майонезом, можна 50/50 із вершками 10% або йогуртом і кайеньским або червоним перчиком і подрібненими підсмаженими горіхами. Трошки горішків покрупнішими шматочками посипати зверху. Смачніший він мені десь через кілька годин.
За рецептом туди ще йде свіжий виноград або родзинки, я іноді кладу, іноді ні, за натхненням.