Показать сообщение отдельно
Старый 26.12.2017, 20:10   #415
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: необычные новости и информация

Мій брат був присутній на пологах 3 останніх своїх дітей (всього в нього їх 5 , але молодші - від останньої дружини).
Очевидно, що після присутності його на перших пологах, його аж нітрохи не відвернуло від жінки Причина навіть не стільки у підтримці дружини, скільки в контролі над медперсоналом і самим процесом. Ну і звісно вона почувалась набагато спокійніше, знаючи що за спиною стоїть її "стіна".

Кузина чоловіка живе в Норвегії, народжувала там 2 рази. Розповідала що у них батько обов'язково приходить на всі УЗД і інші обстеження, обов'язково ходить на курси і не на одні, де навчають як допомагати вагітній дружині, як чоловік може допомогти при пологах, як доглядати за немовлям. Видається купа літератури - саме батьку. Ну мамі, звісно, теж.
В результаті тато може абсолютно так само повноцінно, як і мама, турбуватись про дитину з перших хвилин народження. Ну хіба що не зможе годувати І нашій родичці чоловік дуже допомагав, вона навіть намагалась його ганяти - типу йди відпочинь, ти після роботи, я сама справлюсь, я ж мама. Він дуже на це обурився і сказав що діти такі ж його, як і її, і він сам хоче приймати рівну участь у догляді за дітьми.
У них це все на державному рівні просувається і це абсолютно не данина моді чи ще щось, це уже давно норма. Для суворих вікінгів партнерські пологи цілком нормальне явище Їхня маскулінність від цього нітрохи не страждає.
8 пользователя(ей) сказали cпасибо:
desatka (27.12.2017), Gusenitsa (26.12.2017), kravconok (28.12.2017), Lusenka (27.12.2017), Tat_Nikol (26.12.2017), Wolfin (26.12.2017), Zaja (27.12.2017), Викса (26.12.2017)