у мене сама зручна в житті сковорідка на 27 см квадратна. Набагато більше влазить оладок, котлеток і т.д ніж на круглу 28 см

На жаль, вже таку не куплю, цю свою замовляла з Кореї років 5 тому. Юзаю досі, хоч вона і страшна вже. Неспішно шукаю подібну, але у нас продається тільки всякий гриль або чугун, а на такому розмірі чугун буде такий, що точно не піднімеш.
Кераміку корейську пробувала, спочатку шик і блєск, через пів-року - ну таке собі, через рік можна нести на помийку. Тефлон дорогий не купую, йому одна шана, що Тефаль за 1000, що китай за 200, все одно це тимчасова річ. Купила 2 дешеві тефлонові з Ікеї, уже більше року - політ нормальний. Пошкрябаю - викину і куплю за ті ж 10 баксів нові. Плюс є дві чавунні Біол.
Про збереження вітамінів... У мами повний набор цептер уже дуже давно, я в ньому теж свого часу готувала немало. Моя думка така - мультиварка повністю замінює цептер і багато в чому перевершує його. Я раніше все страждала - як же я вийду заміж і буду без цептерської каструльки для каш жити. А потім з'явились мультиварки і питання зникло назавжди