Re: Теревенi 2017.
Zaja ну я трошки не погоджуся, бо наша нинішня молодь я вам чесно скажу - краща, ніж ми були якраз на межі мілленіуму. Набагато менше % палять, не так п'ють, поважають спорт, тягнуться до знань, більш відкриті для світу і всього нового. І навіть - більш пристосовані до життя. Бо діти 90-х трошки нездатні, їх виховували батьки, молодість яких прийшлась на критичний злам у матриці. Ті батьки самі не знали як жити далі, і пропадали по 2-3 роботам або взагалі на заробітки подалися. Ми росли самі по собі. Потім пішло покоління більш продвинутих і пристосованих до сучасної глобалізації.
А сніжинками у нас будуть діти 2000-2010-х. Це у них - вчитель насварив - аааа, травма! Вчителя до директора. Діти між собою поцапались - ааа, травма, розбиратись з батьками, кликати журналістів (реальний приклад із Черкас).
Але все одно поки не доходить до такого маразму як за кордоном. Наприклад - одна мамаша пише петиції і розганяє по соцмережах хвилю за те, щоб заборонити для дітей казку Спляча красуня. Знаєте чому? Бо принц її поцілував без її згоди, а це навіть не просто харасмент а уже аж рейп - згвалтування. Читаю такі новини і очі на лоба лізуть.