Показать сообщение отдельно
Старый 23.12.2017, 13:58   #6
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Цитата:
Сообщение от George_0705 Посмотреть сообщение
Вряд ли серьёзные искусствоведы занимаются такими глупостями, как рейтинги. Для этого есть фестивали. (Да и то последние Каннские победители меня удивляют).

А останні оскари вас не дивують? Суцільна політота і толерастія. За останнє десятиліття із переможців Оскара гарних видовищних і цікавих фільмів для нормальної людини максимум 3-4. Інші перемоги - це спроба догодити модним принципам і віянням. На половині останніх оскароносних фільмів я спала або читала фейсбук, хоча дивились всі.
Самі подивіться Із цього списку за 2010-2016 мені дійсно, насправді, сподобався тільки Король говорить.
Всі оті картини про війну в Іраці, мексиканських біженців і страждання чорного підлітка із поганого району особисто мені не до душі. Може це важливі соціальні і політичні проблеми, але я хочу подивитись кіно і відпочити від проблем, хочу подорож у казку, а не у депресію.

Ще не вистачало щоб ці серйозні люди, що так сильно переймаються соціальною нерівністю, расизмом і війнами, лізли в рейтинги.
Рейтинг - це відгуки глядачів, простих споживачів кіно- і тв-продукції. У мене чоловік сам вибирає і качає нам фільми для перегляду, за основу бере якраз рейтинги ІМДБ і Роттен томатоуз.
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (23.12.2017), flowerss (23.12.2017), George_0705 (23.12.2017), Moonvalley (23.12.2017), Zaja (23.12.2017), Вера (23.12.2017), НинаЯ (28.12.2017)