Показать сообщение отдельно
Старый 19.12.2017, 17:00   #2195
Олександр
Местный

Поблагодарили 4,573 раз(а) в 325 сообщениях
Олександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond reputeОлександр has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сезон 2017. Хвалимося трояндами.

Людмила, я теж крім каміння застосовую і цеглу, але менше. Як звязувати шпагатом при такій густій посадці як в мене-ще не розумію... тай при звязуванні можлива більша поломка гілок? В деревяних крюках сумніваюся... думаю, що не будуть тримати таку масу кіщів, до того ж-напевне залежить від грунту, в одному грунті такі крюки здатні сильно триматися, а з іншого будуть "вистрибувати" ). І... моя густа посадка... на майже двох сотках приблизно 250 кущів, багато з яких досить великих розмірів. Про закріплення агроволокна сварочними електродами читав... але вони дірявлять агроволокно... а також ураганні вітри, котрі у нас бувають не лише літом-можуть розірвати агроволокно від електрода.
Світлана, у мене більшість кущів-шраби і плетисті, та навіть флорибунди і чг я чогось не ріжу осінню... більше люблю навесні обрізати їх так як мені подобається. При тому що часу на обрізку весною в мене йде дуууже багато. Деколи обрізаю осінню плетисті (звісно, не коротко, а так як обрізав би весною), оскільки саме плетисті весною потребують в мене найбільше часу. Вкривати кущі стоячи агроволокном не ризикну... не той клімат.
Щось міняти в укритті мені треба, при тому що вже звик до мого способу... може дійсно попробувати деревяні крюки хоча б на невеликі кущі.
Олександр вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (19.12.2017), ТТ (24.12.2017)