так в тому ж і справа. Це уже новий рівень. Тобто реклама видається не по результатам пошукових запросів від юзера в браузері або відвіданим ним сторінок а по результатам
приватної переписки у не-браузерних застосунках. Режим інкогніто в браузері ніяк не пов'язаний із тим, що ми з подружками обговорювали ремонт пральної машинки у однієї з нас, і ділились своїм досвідом про власні моделі.
У скайпі!
У мене вінда 10ка, це одна з причин за які народ в інеті її заплював - тотальний контроль.

Зараз ОС збирає інформацію про користувача всюди, а не тільки в пошуковиках і браузері.
Ну... я не терорист, не шахрай, мені боятись нічого а реклама мене не турбує настільки, що в мене нема ні адблоків ні антивіруса уже багато-багато років

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:37 ----------
Цитата:
Сообщение от Zaja
Так, всі собі. Замовила-то замовила, правда, а от що зумію виходити це ще питання.
|
оооо, це крутота буде

Буду чекати за кілька років фото шикарних стін із квітів. Ну і чогось мені так здається, що вже ви точно зумієте виростити їх якнайкраще

Реально заздрю (але по-білому), я поки що не можу навіть мріяти про закупку такої кількості краси. У нас зараз стадія "корчуєм все!"