Показать сообщение отдельно
Старый 17.12.2017, 22:00   #2543
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2017.

Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
"потрясти пеннисетумами"
пішла почитала, гарна штука, треба брать Хоч і на мишій схожа. Здається в мене щось навіть схоже виросло із суміші декоративних злаків, але чоловік не зацінив красу на фоні мишія і лободи і скосив все одним махом

Ник-то Великий брат ніколи не спить Що казати про форуми, якщо ми з дівчатами в скайпі про пральні машинки тріщали, а потім мені і у ФБ рекламу пралок пхало з усіх боків, і розетка прислала спам саме з пралками, хоча я ніде їх не шукала.
То що казати про сайти у браузері. Не хвилюйтесь, звичайні рекламні механізми. Ну і збір інфи про вас

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:55 ----------

Цитата:
Сообщение от Zaja Посмотреть сообщение
Да, и клемиков поназаказывала... Вся в мечтах. Так что карусельку в сторону. Подарки мне уже купили. Прививочный нож (хватит кухонным прививать) и секатор.
мені чоловік пропонував лопату на день народження (5.01) подарувать Сказала що огрію по загривку за такі подарунки, ще б сковорідку подарував. Дозволила подарувати лопату І секатор на 8 березня це свято я не святкую, хай дарує

Наташа, а можна нескромне питання, оті всі клематиси то ви в свій сад? Бачила ваше замовлення - вражаюче Будете робити парк клематисів? (це я від заздрості, ага)

Последний раз редактировалось Pixie; 17.12.2017 в 22:05.
Pixie вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
George_0705 (17.12.2017), kravconok (17.12.2017), Moonvalley (17.12.2017), Zaja (17.12.2017), Викса (17.12.2017), стелла (17.12.2017)