Цитата:
Сообщение от Teglen
Вы хотите сказать что покупали семена перцев различных производителей, в т. ч. и голландских и никакие не взошли? Напишите плз названия производителей. Для всхода семян нужна лишь влажность и температура. Или вы утрируете как с помидорами и проращивали покупные семена при 0 градусов, а самосбор при 25?
На счет ухода за помидорами - всегда сравнивается результат при одинаковой агротехнике. То есть при равных условиях. И у одного хозяина не может быть настолько разных результатов. Если посадили индеты, то они без ухода либо погибнут либо вырастут, но полуметровыми не останутся. Если деты, то как не кормите их, они до полутора метров не вырастут.
|
фірма виробник Nunhems, Bejo Zaden Голандія (фірма пакувальник Добрі Сходи, Агропакгруп), Вассма, SeedEra, Велес, Семена Украины і не всходять перці, ні гострі, ні солодкі. З іншим насінням цих самих фірм у мене клопотів нема. Для чистоти експериментів цього року купила ще перець наших колекціонерів.
У мене варіант з помідорами такий можливий, бо грунт виснажений піщаний на дачі, і без додаткових фокусів навіть бурян не всякий рости хоче))))
Ще купую насіння фірми Коуел, Економікс, Садиба центр, Щедра садиба, Агромаксі, Spojnia (польща), Яскрава, виробник Sakata (пакувальник Агріматко - Україна). І трапляється всяке, щось всходить, щось не всходить, але щоб категорично заявити, що котрась з цих фірм погана я не можу. Серед них є зовсім дешеві, а є і дорожчі. І якщо голандський огірок Кріспіна f1 і наш Ніжинський мені сподобались, то голандський Пасалімо f1 забракувала на користь того ж Фенікс. Німецький кабачок Лектор f1 і голандський Іскандер f1 програли по урожайності кабачку Солідор f1 від Свитязя чи кабачку Арал f1 (виробник Sakata (пакувальник Агріматко - Україна)).