Показать сообщение отдельно
Старый 13.12.2017, 23:36   #2406
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..

Продовжую дивитись Корону - про нинішню королеву Єлизавету 2. Другий сезон не гірше першого, з задоволенням дивлюсь.

Із фільмів дивились Дюнкерк - ну тут що сказати, сам фільм гарний, але найбільше мене вразило ставлення людей і держави до солдат, що повернулись не з перемогою. Згадуючи розповіді мого дідуся і ще живого чоловікового діда - теж ветерана ВОВ - боже, яким же диким звірством була та війна для радянських людей. Цей момент у фільмі зачепив, мабуть, найбільше.

А ще ми дивились фільм Мати! Дарена Аронофскі. Ну, кхм, це дуже незвичний фільм. Якщо чесно, я змирилась із побаченим тільки після того, як прочитала що сюжет - це алюзія на нашу матінку-Землю. Фільм неоднозначний, але в принципі я не шкодую, що подивилась.
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (14.12.2017), Lusenka (23.12.2017), svetalim (16.12.2017), Wolfin (14.12.2017), Zaja (13.12.2017), иннуся (09.01.2018), трофима (14.12.2017)