Цитата:
Сообщение от Наташа Кулибина
Анатолій, погоджуюсь з вами на 100%. Чим менша площа під посадку городини, тим більше уваги їй можна приділити і зібрати вищий урожай. Великі площі не завжди гарантія великого і якісного врожаю. Та й садити треба рівно стільки, скільки можливо зїсти, переробити чи поділитись з друзями і рідними, щоб потім не доводилось придумувати і мучитись, куди ж подіти вирощені залишки.
|
Якось не в тему, але розкажу. Зайшов я якось в сільський магазин і почув розмову одного пенсіонера в якій він бідкався, що городу багато і він не в силах його обробити. Які тільки поради я не давав, він погоджується, але ні в яку, "потрібно садити картоплю інакше люди засміють". Трохи він мене і розізлив і засмутив.
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:54 ----------
Цитата:
Сообщение от Amator
Но если в нем есть определенный вирус, то до нового года он не долежит. Не говоря уже весне и т.д.
Вирус сделает своё дело. Вот для этого я думаю и нужно выдержать всю массу картофеля до весны. А затем уже из картофеля, который хорошо сохранился брать материал для размножения.
|
Я не вірусолог, але думаю що віруси можуть пережити не один новий рік. Мені особисто жаль того часу, якого ви потратите на досить сумнівні, на мій погляд експерименти, але то ваш час.
До речі ми з вами майже земляки, я родився і виріс під БЦ.