Цитата:
Сообщение от Moonvalley
Дякую!
А скільки їх можна зберігати? 
|
думаю що при дотриманні рецепту з оцтом-олією то тиждень точно, а може й два. Але точно не скажу, бо в мене більше 3-4 днів мабуть ніколи не стояли, і то це якщо приховати "на свято", коли робила заздалегідь для салатів. А так живуть день-два, потім кінчаються

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:31 ----------
додам ще, хоча це мабуть і так зрозуміло, але на всяк випадок. Виливаємо в банку прямо із кастрюльки гарячими і закриваємо кришку, поки вичахнуть під кришкою - ідеально маринуються. Вже можна їсти і зразу їх. Ну а вже як вичахнуть- в холодильник, і там стоять, набираються смаку.
Ще залежно від бажаного результату я часник кидаю або спочатку, щоб він проварився разом з маринадом і грибами - це якщо в салат їх готую. А якщо готую на стіл просто у вазочку, то часник ріжу дрібним кубиком або смужечками і кидаю в самому кінці, уже коли вимкнула газ, перед заливкою в банку.