Показать сообщение отдельно
Старый 10.12.2017, 14:00   #1927
ya
Местный

Поблагодарили 3,298 раз(а) в 687 сообщениях
ya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: между нами, девочками

Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
Что-то темка заглохла... Никто в последнее время не смотрел кино с симпатичными актерами? Или не симпатичными?
Я на роботі часто затикаю вуха музикою. Недавно вирішила переслухати французький мюзікл "Ромео і Джульєтта" (2001 року). Потім кілька разів передивилася відео (вже вдома) і думаю, що про нього якраз тут треба говорити )))

Персонажів "у кольорах" Монтеккі (Ромео, Меркуціо, Бенволіо) виконують три молодих актори. Тут важливо, щоб вони ще вміли трохи співати, тому кастинг -- сувора річ.

І от ні в записі вистави, ні в кліпі на номер із цими акторами, мене ніяк не вражає Ромео. Якийсь він недостатньо брутальний для цієї компашки "королів життя" А два інших -- просто лапуськи. https://www.youtube.com/watch?v=Lk1rGk34mss

Причому поза сценою все змінюється :) Ромео, хоч не перетворюється цілком на мачо, але набуває такого симпатичного образу, що два других нєрвно курять https://www.youtube.com/watch?v=7A0rHkHZFIg

Автор мюзиклу, до речі, в кожному інтерв'ю хвалився, як йому пощастило знайти такого ідеального виконавця на роль Ромео І я його розумію (гарненький; співає не феноменально, але симпатично; дуже артистичний). Та все одно маю якісь двоякі враження.

(хотіла поставити відео картинкою у форум, але щось не складається...)

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

----

+ 5 коп про фентезі ))
Я думала, що це моє індивідуальне несприйняття жанру, а виходить, що це риса цілого покоління. Ну, значить зі мною все в порядку. Не подобається, як і всім моїм ровесникам )

Последний раз редактировалось ya; 10.12.2017 в 13:56.
ya вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (10.12.2017), Pixie (10.12.2017), Zaja (18.12.2017), Викса (10.12.2017), Восторг1 (14.01.2018)