Показать сообщение отдельно
Старый 08.12.2017, 12:25   #249
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Традиции и обряды. Торжества и "тихие праздники". Подарки, что уместно ...

Про День св. Миколая і традиції...
Пам'ятаю це свято ще з дитинства. Особливою традицією у моєї бабці були миколайки, випечені з пряничного тіста у спеціальних формах у вигляді благодійника. Пекла вона їх або вночі, або взагалі йшла до родичів, щоб ми, малі, не бачили. Наступної ночі їх прикрашалось глазур'ю. А зараз ці форми у мене, і вже я продовжую традицію... Буду пекти в ніч на п`ятницю...
А ще ми започаткували свою невеличку традицію. Оскільки у нас прийнято, що хресні батьки дарують подарунки похресникам, ми стараємось накрити стіл і зробити в цей день свято, щоб не просто подарунки дарувати, а посидіти-поговорити...
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (08.12.2017), Pixie (08.12.2017), VARIKA (08.12.2017), Zaja (12.12.2017), Деметра (08.12.2017), Елка (12.12.2017), Мама Вани (08.12.2017)