Показать сообщение отдельно
Старый 07.12.2017, 23:10   #237
Gusenitsa
Местный

Поблагодарили 23,020 раз(а) в 5,717 сообщениях
Gusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond reputeGusenitsa has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: ГМО сады, за и против...

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
.....ну вот генетики создали сорт яблони, абсолютно устойчивый ко всем возможным грибным и бактериальным инфекциям и в лабораторных, и в полевых условиях! Что будет с этим сортом?
Цитата:
Сообщение от Sveta Посмотреть сообщение
...Комплексне вивчення, аналіз, розмноження та впровадження у виробництво......
Свєт, не знаю, мені самій цікаво!
Але я міркую так, може й помилково, що рослини отримують поживні речовини 3-ма шляхами: автотрофним, бактеріотрофним та мікотрофним. І чогось мені здається, що симбіотичні мікроорганізми не будуть цікавитись виділеннями коренів таких суперстійких ГМО. І тоді такі рослини будуть харчуватися тільки мінералкою. Бо ризосфери на корінні не буде...
Але це тільки моє припущення!

Цитата:
Сообщение от Sveta Посмотреть сообщение
....Ви думаєте таке зараз не відбувається? І без всіляких ГМО.
Тоді може варто спробувати вирощувати НІШЕВІ органічні яблучка?
Багаті люди їх будуть заздалегідь замовляти!
Sveta (07.12.2017), Бойківчанин (08.12.2017)