Показать сообщение отдельно
Старый 07.12.2017, 21:58   #233
Sveta
Яблоневый гуру

Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: ГМО сады, за и против...

Цитата:
Сообщение от Gusenitsa Посмотреть сообщение
Не всегда и не все!
Иначе у Светы не было б того 1% положительных результатов!
Да, 99% брака! Но 1% - это тот жемчуг, который ищут, даже рискуя жизнью!
На жаль, не зовсім так. 1%-це зразки, які мають ряд певних цінних господарсько-біологічних ознак, можуть оновити/поліпшити існуючий сортимент, але також мають і негативні ознаки. На даний час ідеального сорту не існує
Цитата:
ну вот генетики создали сорт яблони, абсолютно устойчивый ко всем возможным грибным и бактериальным инфекциям и в лабораторных, и в полевых условиях! Что будет с этим сортом?
Комплексне вивчення, аналіз, розмноження та впровадження у виробництво.
Цитата:
Посперечаємось?
Так!!! Мені, як колишньому селекціонеру із 20-ти річним стажем, буде приємно чути добрі слова про нашу роботу (так як я завжди вважала її для себе технічною).
Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
Можливо імунітет, можливо природні вороги шкідників і хвороб були знищені отрутою. При використанні ГМО цей баланс зникне назавжди через вимирання представників з голодухи
Баланс, як і імунітет, зникає після необгрунтованих та неконтрольованих обробок садів пестицидами, а ГМО-сорти їх не потребуватимуть, так як їх здоров'я вже генетично закладене.

Последний раз редактировалось Sveta; 07.12.2017 в 22:14.
Sveta вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Gusenitsa (07.12.2017)