Показать сообщение отдельно
Старый 07.12.2017, 11:48   #2489
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Клематисы в наших садах

Цитата:
Сообщение от Татьяна Цветаева Посмотреть сообщение
А какой сорт суперовый выращиваете?
А ви мені його кілька тижнів тому по фото і опізнали ж Як Жакмана
Цитата:
Сообщение от Татьяна Цветаева Посмотреть сообщение
Это не Виктория точно, больше на Жакмана похож.
А старый куст это сколько? Они могут на одном месте долго расти, лет 20. Если он там к месту, я бы не трогала вообще.
Я точно сорт не знаю, коли купували будинок, все що мені сказали шо це красива квіточка, її треба обрізати восени коротко а весною направляти по шпалері Як клематис я його визначила аж через півроку, коли зацвів

Пересадити треба бо він по-перше мені потрібен в іншому місці, там де він зараз росте ми майже не ходимо - тому його краса вся мимо. Та і шланг туди я не тягаю, тому буду забувати полить.
По-друге якраз на його місці, максимум на метр вбік я буду садити якесь швидко- і високоросле дерево. Скоріше за все горіх. Не думаю що йому сподобається таке близьке сусідство. І взагалі якраз його місце - ідеальна точка для дерева. Дерево дуже потрібне, щоб затінити вікна, бо літом з того боку пекло.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (07.12.2017), Марлена (07.12.2017), Татьяна Цветаева (07.12.2017)