Показать сообщение отдельно
Старый 05.12.2017, 21:35   #1162
Бойківчанин
Местный

Поблагодарили 2,008 раз(а) в 486 сообщениях
Бойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant futureБойківчанин has a brilliant future
По умолчанию Re: Обрезка и формировка плодовых

Цитата:
Сообщение от Анатолий Посмотреть сообщение
Дякую звичайно.
Коли б я виклав фото, наприклад, якогось гриба, і запитав, "чи можна його їсти". Ви б мабуть відповіли, "скуштуйте, тоді буде видно."
Я був би вдячний за пораду трохи іншого плану. Різати, чи не різати, якщо так, то в якому місці?[COLOR="Silver"
Порівняли щось з чимось....Ви кажете,що слива підмерзла...і тому серцевина старої сливки може бути" не здоровою"(скажем так),тоді шансів в правої прищепи нульові. Якщо при зрізуванні залишите пеньок,то в майбутньому Ви всерівно будете змушені зрізати цей пеньок і Ви знову повернетесь до питання--"що робити". А лівий пагін має більше шансів.

---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

А якщо Ви мені покажете фото мухомора,чи гриба,якого я не знаю, я не скажу Вам пробувати його

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

Цитата:
Сообщение от Zaja Посмотреть сообщение
Из-за глиняного замка верховодка поверх слоя глины на уровне корневой яблонь. Место объективно для яблонь очень проблемное.
Посмотрите, возможно мой опыт Вам пригодится.
http://www.sadiba.com.ua/forum/showp...9&postcount=76
Все-таки сіянці.А дренаж (можливо і" неправильний") дав свої результати.
Zaja (05.12.2017), Анатолий (05.12.2017), льоха (06.12.2017)