А я свій молодняк мумифікувала смужками агроволокна ще пару тижнів тому.
Заодно і повторно закутала метасеквойю і кущову півонію. Перше укриття їхнє - шалашики із підложки для ламінату - порвала якась скотина і розкидала по двору. Перемотала шалашики із агроволокна.
Вранці сьогодні ще все було добре, а тоді дивлюсь, а метасеквойка розкутана, половина укриття висмикнута. Пішла на вулицю, а там тупо повиривані шматки агроволокна валяются навколо, все розпатране. На півонії здається пошкодили ростову бруньку на одному з 5 маленьких побігів

Оцей шалаш був з 1 боку розгорнутий і порваний на бахрому. Він зверху міцно прив'язаний до конструкції типу фігвам із кілочків.
Зла як чорт

Як думаєте, це коти чи собаки? У мене в собак тічка (вже закінчується нарешті), то кобелі стадами ходять. Але я не розумію який сенс собаці драти шмаття з агроволокна? Там ні їжі нема, нічого. На кішку грішу, може його вітром ворушило а вона "полювала". Але знову ж, як і нашо вона повиривала б шматки тканини по 20 см?
Короче не придумала нічого кращого, ніж закутати волокно назад і обмотати частенько скотчем.