кинули з чоловіком вдвох десь в 2012, вірніше перейшли на електронні. Більше року взагалі не було бажання запалити. Потім зірвались зимою 2014 - цілодобово біля екрану із стрімом з Майдану, по пачці цигарок в день

. Уже в березні знову кинули. Тоді ще курили 2 тижні із 3 в Грузії бо там курять всі! Всюди! Не змогли втриматись. Тим більше там було так багато вина і їжі
Ну і зараз так: на свято, під алкоголь

Ми п'ємо рідко, тому і палимо не часто. Чоловік у відрядженнях палить

Каже нема коли і незручно там з електронкою, та і робота нервова. Дома звичайно лежить заначка в 1-3 цигарки, про всяк випадок - коли якийсь сильний стрес або ну от просто хочеться кавки з лікерчиком під цигарку.
Тобто я маю той результат, якого довго хотіла - палити звичайні, як каже чоловік - аналогові

цигарки тільки тоді, коли я того хочу. А не тоді, коли цього хоче моя залежність. Залежності нема

Хочу курю, не хочу не курю.
Залежність від електронної - є

Паримо жижу з нікотином, відмовлятись чи зменшувати його % не збираємось. Бо подобається
Палити мені теж завжди подобалось, як кілька людей тут в темі писали. Реально подобалось, отримувала задоволення від процесу. Тому і не кидали довго, а потім пробували кинути але зривались. І тільки з електронкою вийшло кинути.
Хтось скаже шо я просто замінила одну залежність на другу. Ну то так і є, але я відчуваю колосальну різницю у самопочутті. Ні кашлю, ні віддишки, ні головного болю зранку і цілий день, ні проблем з ЖКТ. Та просто взагалі здоров'я після переходу на електронку стало +50%. Я щаслива від результату

чого і всім бажаю, будь-яким способом, чи то з електронкою, чи то з повною відмовою від паління. Це просто інша якість життя.
Ну і економія на сьогоднішній день дуже суттєва
п.с. Палила десь 15 років, щодня і чимало, чоловік більше 20.