Цитата:
Сообщение от apple1210
Часть чеснока забрала в городскую квартиру для употребления и вчера заметила, что начали появляться корешки. Маленькие еще, но это уже начало процесса. Чеснок подвешен в сеточке. Вот хочу попробовать но рецепту Никола, в бутылку и в холодильник. Еще бы бутылку с таким горлышком найти. Может в банку? В холодильнике +5 в верхней камере, сухо т.к. но-фрост, но только не в ящик для овощей. В прошлом году в этом ящике чеснок пророс.
|
Можливо є, якщо Вам підійде, такий метод, як часниковий порошок. Звичайно, прийдеться нанюхатися запашку. Якщо його порізати тоненькими смужечками, висушити й змолоти, то зберігати такий порошок можна достатньо довго. Найкраще в баночках з-під кави з щільними кришками.
Якщо перебрати весь часник, то можна знайти саме ті головки, які вже почали псуватися. Саме їх й, можливо, буде доцільно переробити на порошок. А інший пересушити.
Так можна врятуватися від часнику з супермаркету.