Показать сообщение отдельно
Старый 02.12.2017, 19:52   #119
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Чем "замаскировать" забор?

Цитата:
Сообщение от doberR Посмотреть сообщение
не вспомнили еще одно дерево, дающее густую тень - платан западный. И растет в первые годы быстро, и зимостоек до -35. И просто красавец!)))
це в темі не згадали, а у мене в закладках він є Правда наче не всюди він у нас гарно зиму переживає, чи то просто платани різні? В Миколаєві вони розкішні Але шось моя природна жадібність мені все голосніше шепче про горіх. Навіть не знаю хто кого переможе. Бо мені тут позавчора сказали шо в мене землі мало, а горіхи я планувала садити ще як мінімум кілька видів. От тепер і думаю - а і справді ж 30 соток мало.

Цитата:
Сообщение от Света Ш Посмотреть сообщение
Посадіть виноград і тінь і польза
звичайний плодовий? Не хочу Оси-мухи прямо в вікна + по всьому двору ще 9 кущів винограду який мені ще треба або думати як і куди пересадити, або просто заплющити очі на те що шкода і викорчувати і викинути А я ще потім хочу садити сортовий і солодкий на правильному місці і з належним доглядом.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (02.12.2017), Лешик (02.12.2017), Света Ш (02.12.2017)