Ну як це нема

? В ГМО-садах, стійких до шкідників та хвороб, уникаємо 20-40 !!!!! (згідно рекомендацій та технологій) хімічних обробок фунгіцидами та інсектицидами, а це якраз і є великий жирний плюс. І застосовуємо технології утримання міжрядь та рядів без гербіцидів, про які я писала вище. Саме це і дає нам право говорити про значні переваги ГМ-продукції над тією, що зараз у нас вирощується. Собівартість, реалізаційна ціна, відповідно, зменшується, яблука будуть значно чистіші

. Не кажу, що будуть повністю чисті, так як сади ростуть не ізольовано і зазнають шкоди від несприятливих чинників довкілля.
Так, у нас в Україні, рідко хто використовує таку кількість обробок, бо утримання садів зразу ж стане збитковим, але..на ринки нам поступають із Польщі саме такі плоди.
Із життя...Коли малому було 3 роки, добра бабуся купила та пригостила купленим на базарі яблучком Голден Делішеса, таке воно їй красиве було-не в'яле, чистеньке, велике, наші домашні яблука на цей час втратили вже товарний вигляд, так як зберігались на балконі із порушенням технології (СО, вологість, температурний режим в домашніх умовах неможливо забезпечити, та для нас це було і неважливо). Дитину ледве врятували. Розказали, втокмачили в голову, що красивіше, це не означає корисніше, що не потрібно купляти базарне та закордонне, коли є власне

. Контрольний вистріл в голову-в серпні купляє і пригощає виноградом із базару..І знову по тій же схемі-температура, понос, блювота, дня народження у дитини не було.
Ну не хочу я їсти такі отруйні плоди та овочі. Не хочу годувати ними своїх дітей. Не хочу і не буду. Тому обома руками за ГМО

.