Цитата:
Сообщение от Викса
Аня, а фактор времени для вас важен? Я имею ввиду, насколько быстро должны "подняться" новые растения? Вы спешите или готовы подождать?
Фотка с лилейниками очень классная  Жаль, что выкопали их. Очень красиво на фоне белой стены смотрелись, ярко и свежо. Люблю сочетание оранжевого и белого 
|
ну, скажемо так, якщо досвідчені люди кажуть шо іпомея на 3 метри в висоту стіною підніметься до літа, то можна і почекати поки виросте щось багаторічне. А так то важливо, бо пекло страшне а я дуже не люблю спеку

. В спальні ще хоч трошки затінені вікна деревом, але воно старе і хворе, туди вже теж треба щось думать, посадила там поки що 1 кущик актинідії. А в залі хочеться влітку ввечері після городу відпочити, а не стікати на диван. Кондиціонер звісно в планах, але не найближчих.
Лілейники у мене були лютий ворог майже як хміль

Один куток двору ними заріс повністю, я оці викопала із ненависті до сородичів з якими воювала місяць. Та ще зараза, розлазиться як пирій, я їх в тому місці досі викопую. Щоб ви розуміли, я лілейниками мульчувала салати і помідори
Але ці я не знищила, а акуратненько пересадила під паркан. Він у нас поки що страшненький, хотіла його прикрити щоб не псував настрій.