Показать сообщение отдельно
Старый 01.12.2017, 14:13   #89
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Чем "замаскировать" забор?

Цитата:
Сообщение от Zaja Посмотреть сообщение
Pixie, а яка експозиція, що до освітленності, які умови маємо в задачі?
освітленість пекельна Захід, трошки з уклоном на південь.
Найближче дерево в 10-12 метрах, але скоро піде під спил бо аварійне. За доріжкою хочу навесні посадити щось або декоративне швидко ростуче з великою кроною (катальпу?) Ну або горіх. Але поки воно ще виросте, та і далекувато. Тому в цю смужку біля вікон і хочу посадити якусь ліану.

Ось ця смужечка-клумба (правда на фото десь її 2\3). Лілейнику вже нема, залишився ряд хост зліва.
Правда посередині неї я втулила хеномелес :( А там де лілейник був, але аж під відмосткою - плющі. Зараз спробую знайти фото

---------- Post added at 13:13 ---------- Previous post was at 12:55 ----------

Ось таких жах там був на початок вересня. Все сухе - не звертайте уваги, у нас не було води взагалі. На сітці трохи видно плющики, зліва сумах, правіше кущик чахнучого хеномелесу який я намагалась оживити пересадкою.
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (01.12.2017), Елка (02.12.2017)