я спочатку купила на пробу дві недорогі китайські, 1 згоріла за пару тижнів, друга за пару місяців.
Потім купила 2 шт на Розетці, була якась велика акція. Порівняти особливо було ні з чим, ну наче норм. Горять і досі (уже рік).
А потім я ризикнула і взяла зразу 10 штук однакових + ще пару з вузьким цоколем + ще кілька 11-ватних у тоді ще не дуже відомого українського бренду. Вони збирають із якісних китайських комплектуючих лампи тут, в Україні. У них є власні відео де вони розбирають свої лампи і лампи інших фірм і порівнюють плати, а також порівнюють заявлені характеристики - споживання енергії, світловий потік і т.д. Є відео і від покупців з обзорами їхньої продукції.
Я дуже ними задоволена, ніякого браку, ніякого мерехтіння (часто в дешевих лампах, дуже шкідливо для очей), ніяких поломок. Порівняно з ними ті лампи що з Розетки і навіть по акції були дорожчі - тусклі і гірше світять.

Плюс і китайські, і ті з розетки не тухли повністю якщо на клавіші вимикача є діодик. Довелось розкурочити новий вимикач у залі і видрати з нього діоди, щоб бра не світилось в режимі нічника. Із тими лампами про які я говорю таких проблем не виникло більше ніде, всі клавіші з діодами, всі лампи вимикаються повністю.
Щоб не надавали по шапці за рекламу, сайт давати не буду, пишу назву - Sun-Day LED. Їх легко знайти в гуглі

Сподіваюсь, комусь допоможе ця інформація. Ціна реально низька, а якість на висоті

Мені настільки сподобались ці лампи, що я без всяких сумнівів їх можу рекомендувати