Показать сообщение отдельно
Старый 30.11.2017, 12:09   #175
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Приватизация земельного участка.

можуть і перерости
Мене в дитинстві на дачу могли загнати тільки в сезон полуниці і черешні. Дачу продали - нікому було нею займатись. Ще раніше продали будинок в селі, де жили з десяток поколінь моєї родини, за що я досі не простила старше покоління - як могли?

В результаті коли мені виповнилось 30 я вирішила що я буду жити у селі, мати свій сад, собак і може навіть гусей. Благо робота дозволяє працювати віддалено. Купили будинок там, де ніколи в житті не бував ніхто з моєї чи чоловіка родини і уже 2 роки тут живемо. Ніхто не вірив, що ми на це підемо. Мої батьки змирились через рік, свекруха досі чекає що ми повернемося в затишну квартиру в Черкасах.

Подружка при першій можливості пропадає на дачі, за яку висміювала ще 10 років тому своїх батьків. А зараз її на вихідних знайти можна виключно на дачі, ну крім зими. У неї 2 дочки, молодша ще не хоче їздити на дачу, а старшій трохи за 20 і вона уже теж життя не уявляє без дачі. Третє покоління пішло.

Такщо люди різні, і переростають часто Я дуже ображена за те, що не зберегли дідову хату, та і батьківську дачу дарма продали.
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Amator (30.11.2017), Елена Sh (04.12.2017), Нина (30.11.2017)