Показать сообщение отдельно
Старый 29.11.2017, 22:19   #171
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Приватизация земельного участка.

Цитата:
Сообщение от Amator Посмотреть сообщение
И ведь никто не считает этих людей лохами.
Я. Я вважаю. Завтра цю лавочку прикриють і їм доведеться або платити за розтаможку + штрафи або здавати на металобрухт.
І ще вважаю дурнями тих, хто їздить на "чесному слові" за кермом машини оформленої неясно на кого. І довіреності всі ці це фількина грамота. На трасі даїшники висадять, бо їдете на машині у власника якої прострочений кредит. І все, давай допобачення, далі як хочете. Це теж з власного досвіду (благо машина була не моя). Їхали, до речі, в Білу Церкву, викинули нас із машини в Кагарлику, і чисто повезло що йшов автобус, бо була зима надворі. А машина та так і згнила на штрафмайданчику.

Моя машина оформлена на мене, хоч мені теж намагались розказувати про те шо це гемор і невигідно. Але якщо я за щось віддаю свої гроші, то це має бути тільки моє, на законних підставах. А не якогось Петі із Херсону, якого я в житті не бачила.

Цитата:
И никто ведь не боится что «вкладається купа грошей, здоров'я і часу» . Они что дураки?
ну ясно що так Навіть не знаю навіщо питати очевидне

Цитата:
Да ваша дача никому кроме вас и не нужна.
у мене не дача, а будинок в селі. В гарному місці. В не забитому селі. Коли земля стане товаром, вона буде коштувати тут більше, ніж наприклад в сусідньому селі на 200 душ. І мені не треба щоб прийшли онуки колишньої власниці із спробами відсудити бабину хату. Чи щоб прийшли із сільради з документом що ця земля тепер належить селу.

Последний раз редактировалось Pixie; 29.11.2017 в 22:28.
Pixie вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Amator (29.11.2017), apple1210 (30.11.2017), Zaja (29.11.2017), Еена (30.11.2017), крыска (30.11.2017), Нина (30.11.2017), Света Ш (30.11.2017)