Цитата:
Сообщение от Amator
И ведь никто не считает этих людей лохами.
|
Я. Я вважаю. Завтра цю лавочку прикриють і їм доведеться або платити за розтаможку + штрафи або здавати на металобрухт.
І ще вважаю дурнями тих, хто їздить на "чесному слові" за кермом машини оформленої неясно на кого. І довіреності всі ці це фількина грамота. На трасі даїшники висадять, бо їдете на машині у власника якої прострочений кредит. І все, давай допобачення, далі як хочете. Це теж з власного досвіду (благо машина була не моя). Їхали, до речі, в Білу Церкву, викинули нас із машини в Кагарлику, і чисто повезло що йшов автобус, бо була зима надворі. А машина та так і згнила на штрафмайданчику.
Моя машина оформлена на мене, хоч мені теж намагались розказувати про те шо це гемор і невигідно. Але якщо я за щось віддаю свої гроші, то це має бути тільки моє, на законних підставах. А не якогось Петі із Херсону, якого я в житті не бачила.
Цитата:
И никто ведь не боится что «вкладається купа грошей, здоров'я і часу» . Они что дураки?
|
ну ясно що так

Навіть не знаю навіщо питати очевидне
Цитата:
Да ваша дача никому кроме вас и не нужна.
|
у мене не дача, а будинок в селі. В гарному місці. В не забитому селі. Коли земля стане товаром, вона буде коштувати тут більше, ніж наприклад в сусідньому селі на 200 душ. І мені не треба щоб прийшли онуки колишньої власниці із спробами відсудити бабину хату. Чи щоб прийшли із сільради з документом що ця земля тепер належить селу.