Показать сообщение отдельно
Старый 27.11.2017, 22:14   #177
Sveta
Яблоневый гуру

Поблагодарили 29,527 раз(а) в 3,057 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Вегето-сосудистая дистония

Настя, я цим перехворіла після відомих подій 2014 року. Тривожність, біль, страх, все це на фоні недосипу-основні чинники, що викликали ПА. Накривало ночами, я змогла витримати лише 2 приступи, реально здавалось, що вмираю. Ставила собі які завгодно діагнози, але лікар побачив саме ПА. До речі, звернулась до сімейного лікаря, так як навіть не уявляла, до якого спеціалісти потрібно йти із такими симптомами. Три місяці просиділа на заспокійливих, антидепресантах та транквілізаторах. Мені стало значно краще, після перших пігулок (я нарешті вперше за кілька місяців змогла нормально поспати). Шукала форуми, читала, стало морально та фізично легше, коли зрозуміла, що все це не смертельно, з такими діагнозами люди живуть. Через якийсь час приступи знову повертались та починали отруювати мені життя, тому розпочала шукати альтернативу лікам. Мені дуже допомогли дихальні вправи (під час приступу глибоко вдихаєш і коротко видихаєш повітря). Зараз, коли відчуваю наближення ПА просто починаю глибоко дихати, через кілька секунд все проходить. Подрузі допомогла резинка на зап'ястку.