Показать сообщение отдельно
Старый 26.11.2017, 17:53   #203
ya
Местный

Поблагодарили 3,298 раз(а) в 687 сообщениях
ya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond reputeya has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Как мы экономим семейный бюджет?

Цитата:
Сообщение от Sveta Посмотреть сообщение
ходжу світло за всіма виключаю
Даремно
По-перше:
Цитата:
Сообщение от Витуся Посмотреть сообщение
Включения/выключения сокращают срок службы любых ламп.
А по-друге, при включенні будь-який елекроприлад споживає велику порцію енергії, щоб "розігрітися" чи почати працювати. Я колись у селі дивилася на лічильник, коли вмикали електропилку, щоб різати дрова. В момент увімкнення лічильник крутився як скажений, а потім, як пилка просто працювала, збавляв оберти.
Вдома увечері не вимикаю світло на кухні чи в коридорі. (Крім усього сказаного, так якось веселіше )

---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

У мене вдома споживання електроенергії зростає влітку. Точної причини не знаю. Але думаю, що це через праску та консервацію (електроплита + духовка для стерилізації банок). Взимку ношу трикотаж, який майже не прасую. Конвекторів, обігірвачів та кондишина немає.
А взагалі, як правило, я сама вкладаюся у 100 квт за місяць (кішка електроприладами не користується ))).
Irenyar (20.01.2018), Sveta (26.11.2017), Нина (27.11.2017)