Показать сообщение отдельно
Старый 25.11.2017, 23:11   #56
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: ГМО сады, за и против...

Цитата:
Сообщение от v.triv Посмотреть сообщение
А я слышал совершенно противоположную информацию. Что в мире найти не ГМО сою, подсолнечник и кукурузу уже сложно. И чтобы полоской определить гены? Насколько я знаю, обычно в модифицированные организмы встраивается ген-маркер. Но для его определения нужна лаборатория.
ну у нас не було жодної причини не довіряти тестам від гігантської корпорації, яка спеціально наймає людей в Україні, щоб ті протестували продукцію, за яку вони платять дуже великі гроші. Тести і обладнання були надані із Франції. Всі проби попередні - на місці- робляться із забором щогодини з погрузки, після чого результати проб і ще додатково відібраний матеріал для більш детальних тестів в належних умовах відправляються в лабораторію в Британії. Якось так Точніше не знаю деталі. Як саме тими смужками тестують не пам'ятає, здається був якийсь прибор в який поміщали зразки і смужку, щось таке.

Ну і ви чули і вірите в одне, я в друге, це ж особиста справа кожного Я вірю і покладаю надії на науковий прогрес і моя особиста думка - майже завжди нове - це краще ніж старе.

3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Sveta (26.11.2017), Zaja (27.11.2017), Ветка (27.11.2017)