Цитата:
Сообщение от v.triv
А я слышал совершенно противоположную информацию. Что в мире найти не ГМО сою, подсолнечник и кукурузу уже сложно. И чтобы полоской определить гены? Насколько я знаю, обычно в модифицированные организмы встраивается ген-маркер. Но для его определения нужна лаборатория.
|
ну у нас не було жодної причини не довіряти тестам від гігантської корпорації, яка спеціально наймає людей в Україні, щоб ті протестували продукцію, за яку вони платять дуже великі гроші. Тести і обладнання були надані із Франції. Всі проби попередні - на місці- робляться із забором щогодини з погрузки, після чого результати проб і ще додатково відібраний матеріал для більш детальних тестів в належних умовах відправляються в лабораторію в Британії. Якось так

Точніше не знаю деталі. Як саме тими смужками тестують не пам'ятає, здається був якийсь прибор в який поміщали зразки і смужку, щось таке.
Ну і ви чули і вірите в одне, я в друге, це ж особиста справа кожного

Я вірю і покладаю надії на науковий прогрес і моя особиста думка - майже завжди нове - це краще ніж старе.
На електронні сигарети зараз таку пургу гонять, від зовсім дебільних статей які тягають по однокласникам із тисячами "!!!!!" біля кожного слова типу "яд, рак, канцероген" і т.д., до лонгрідів із посиланнями на типу дослідження і медиків. Але я абсолютно переконана, що це просто жалюгідні потуги тютюнової мафії відбити швидко танучу аудиторію у нового конкурента. Бо я на собі переконалась яка колосальна різниця в самопочутті.
Ще не до кінця досліджений їх вплив на організм? Так, я не сперечаюсь. Я почуваюсь набагато краще? Теж так. Ну а шкідливий вплив паління на організм уже точно досліджений і гірше ніж від звичайних цигарок від електронної точно не буде. Можливо, не зовсім в тему, але схожий приклад, коли нове намагаються всіми силами знецінити ті, хто дуже сильно фінансово зацікавлений в тому, щоб нічого не мінялось