Показать сообщение отдельно
Старый 25.11.2017, 22:52   #54
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: ГМО сады, за и против...

у мене у чоловіка робота трохи (опосередковано) пов'язана з сільским господарством. Колись він був на інспекції зерна сої і соняшнику для дуже крупного міжнародного концерну (експорт продукції у тисячах тон), їм видали купу всяких тестерів, в тому числі дорогущі тести-смужки (якщо не путаю) для перевірки продукції на ГМО. Всі проби були чисті.
Йому тоді сказали що поки що в Україні можна взагалі не переживати за те що вирощують ГМО - це занадто дорого. У нас собі такого ніхто не може дозволити, бо це не окупиться, враховуючи ціни за якими Україна продає агро сировину. Ну і в принципі в світі це ще зовсім не так популярно, як нас хочуть цим налякати, саме по причині вартості. Це було 2 чи 3 роки тому, не більше.
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Sveta (26.11.2017), Ветка (27.11.2017)