Поки окремі теми затоплюються столітнім флудом я просто спробую підняти цікаву тему, зараз більше часу тому є можливість переглянути старі фото, перебрати думки і тд.
Ця троянда мабуть є в любителів старовинних тоді просто прочитайте і скажіть свою думку. Мова йде про Hermosa. Я пригадую коли вийшла Martine Guillot всі її хотіли мати через специфічну форму квітки на рекламних фото, правда вийшла трохи не така, а я дивлюсь на витку троянду вкриту найніжнішими запашними квітами на кінцях витончених пагонів і думаю - от вона саме та форма і
така, і
така чи
така .
---------- Post added at 17:41 ---------- Previous post was at 17:31 ----------
Ті, хто читав мої повідомлення в курсі що я не є фаном ругоз за дуже невеликим винятком. В Дортмунді є ділянка ругоз, я був там не в самий кращий час, дещо вже перецвіло і вигоріло, щось взагалі було від початку страшнувате і догляду там в принципі майже немає. На всьому депресивному фоні одна яскрава пляма - це
Zaiga.
Вона має більш витончені і менш колючі пагони у порівнянні. Одна наша форумчанка попросила її замовити два роки тому а я думаю - та нащо вона їм, це ж ругози...