Показать сообщение отдельно
Старый 24.11.2017, 12:35   #765
Ольга_Д
Освоившийся
 
Регистрация: 07.12.2014
Адрес: Днепр
Сообщений: 72
Сказал(а) спасибо: 36
Поблагодарили 679 раз(а) в 71 сообщениях
Ольга_Д is a splendid one to beholdОльга_Д is a splendid one to beholdОльга_Д is a splendid one to beholdОльга_Д is a splendid one to beholdОльга_Д is a splendid one to beholdОльга_Д is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Кума Тыквочка

Цитата:
Сообщение от Tat_Nikol Посмотреть сообщение
З дитинства гарбузову кашу їла, а запечений, навіть із горіхами+медом+ізюмом - .
А в цьому році кабаки вродили, мама, яка лежить майже два роки, попросила запечений гарбуз із яблуками. Я була вражена сама собою - доїла після мами, до того мені сподобався смак їжі, що готувала печені шматочки гарбуза в духовці ще тричі, більше мама не просить, та й мені одної каші достатньо.
За сквош читаю, і все більше хочу спробувати. Бо чужому досвіду не завжди можна довіряти, краще перевірити самому.
Отож)) Гарбузову кашу і я люблю, а запечений гарбуз - беееее (для мене особисто, наголошую:)) Сквош теж пробувала запекти - ні, не моє. А ось потушити його з капустою, як на овочеве рагу, або просто нарізати соломкою і посмажити на масличку, з сіллю та цибулькою - зовсім другий "компот")) Та і смак і структура у різних сквошей дуже різні, все треба тільки під свій смак підбирати, не зважаючи на відгуки про смак, бо "на вкус і цвєт.."
Ольга_Д вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (24.11.2017), Tat_Nikol (24.11.2017), Zaja (24.11.2017), Еена (24.11.2017), Тихая Гавань (06.12.2017)