Показать сообщение отдельно
Старый 23.11.2017, 19:59   #170
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Как мы экономим семейный бюджет?

ну у нас вода холодна в крані така, шо і літом кістки ломить від холоду, не кажучи вже про зараз. Бойлер на 100 літрів. Його частка у рахунку мабуть левова, бо я заміряла спеціально літом, вимикала його з розетки. Доба без бойлеру шось 4-5 Квт, доба з бойлером плюс мінімум 10 квт. Режими теж можна міняти від 45градусів до здається 80.
Я дуже багато читала на цю тему і радилась тут з хлопцями які нам всю сантехніку-каналізацію робили, прийшли до висновку що ставити на мінімум ніякого сенсу нема, навіть може бути ще більші витрати. Місяць перевірили все-таки на мінімумі - не сподобалось, по грошам різниці особливо не побачили. Плюс коли вода нижче 50 градусів (здається) то в замкнутому середовищі бойлера можут розвиватись всякі бацили, особливо на бойлерних форумах лякають хворобою легіонерів.

Последний раз редактировалось Pixie; 23.11.2017 в 20:08.
Pixie вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Zaja (23.11.2017), Олеся Ивановна (23.11.2017), Руня (24.11.2017)