Показать сообщение отдельно
Старый 22.11.2017, 15:29   #3901
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Помогите определить-2 ( продолжение)

sokolnata от мені інший сусід сказав теж шо мабуть горіх якийсь, може й чорний, я тоді слухала у пів-вуха і забула. Плодики бачила що круглі висять у сусіда, і білки там табуном ходили, але ближче не дивилась. Ті сусіди тут не живуть, мені в принципі дозволено заходити у двір, але я зайвий раз не хожу. Ми в селі новенькі, на нас і так косо дивляться і плітки розпускають В наступному році точно схожу подивлюсь.

Zaja не думаю, у мене оце дерево що на фото нижче бо в тому році на Трійцю йому грозою зламало центральний стовбур, на межі у мене високе дерево із шапкою гілок зверху, у сусіда теж височенне, вже майже як хата висотою. Та і не цвіло взагалі нічим. Ну моє може тому що зламалось і ще очухується, але і на тих двох шо поруч не бачила ні китиць квітів як на горобиннику, ні грон крильчаток як на айланті.

Але запах у листя точно є, якийсь такий злегка хімічний і солоний. Якщо запах буває солоним
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (22.11.2017), Zaja (22.11.2017)