Показать сообщение отдельно
Старый 21.11.2017, 20:07   #1898
Lionel
Местный

Поблагодарили 8,302 раз(а) в 1,068 сообщениях
Lionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond reputeLionel has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2017.

Цитата:
Сообщение от Кошка Ш. Посмотреть сообщение
Lionel, я в Токио видела объявления типа с тату нельзя, но там реально был якудза изображен, весь забитый.
Охоче вірю, але в Японії є й купа інших звичаїв які на перший погляд для нас дивні, проте це їх країні і їх право. Для мене особисто було важко розібратися з взуттям куди, як і коли його ставити. Крім того ніколи не показувати підошви взуття - я не можу постійно сидіти в одній позі :)
Щодо тату то в ресторані скоріше натякають що відкривати ділянки тіла не потрібно, для мене це теж був час коли я постійно тягав костюми а під сорочкою з довгим рукавом багато чого можна приховати, загалом японці не люблять демонстративності і виклику.
До речі тут в Австрії, в банках тощо теж ніби забороняють мати тату напоказ, а роботі дрескод, а що під костюмом - справа інша. Наприклад керівник місцевої філії одного з банків має крила ангела на всю спину, а мій лікар ортопед - складну і класну геометрію на плечі. Для занять в спортстудії це зовсім не шкодить як і для роботи.