Цитата:
Сообщение от Олеся Ивановна
Александр,как Queen of Sweden,себя ведет на солнце?Есть ли аромат?По Вашему мнению подойдет ли для розовой аллеи метров 20 в монопосадке??И как долго цветет??Спасибо.Девочки, Саша заходит редко может у кого есть эта красотка..подскажите пожалуйста...
|
Олеся Іванівна, Queen of Sweden не назву одним з кращих сортів Остіна, тому для посадки на алеї довжиною 20м. радити не буду. Напевне, найбільше мені не подобається в цьому сорті те, що квіти частіше середнього розміру і кущі виключно прямостоячі, наростають сильно у висоту (до 1,8 м.). Оскільки кущі прямостоячі-цвітіння в основному у верхній частині кущів. Посаджено в мене 5 кущів цього сорту.
Проте, буде нечесно з моєї сторони не вказати явні плюси сорту. Це: майже безперервне цвітіння (часто дуже пишне) і хороша стійкість до дощів і сонця (але не до довгого палящого сонця, все-таки, це Остінка).
Аромату я не памятаю, тому швидше за все він якщо і є-то надто слабкий.
У Остіна на сайті є досить стильна посадка саме таким чином, як Ви і питаєте, але я не знаю, яким чином їм получається вирощувати сорт невисоким (можливо, впливає клімат):
https://www.davidaustinroses.com/us/...ction-10-roses