Показать сообщение отдельно
Старый 19.11.2017, 13:39   #1726
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Хризантемы

Зрозуміла. Значить піде в приямок
Викопати тільки ком із корінням чи весь об'єм відра краще? В пакет міцний поліетиленовий не можна? треба щоб дихало? Зверху утеплення окремо на приямок не кладу, там стінки утеплені і пластиковий люк. Але растюшку можу наприклад якоюсь тканиною накрити. Ну і стебла ж під ноль постригти тоді мабуть?

Вибачте за багато питань, я реально нічого не знаю і всьому-всьому учусь сама, а статті в інеті - всі переписки одного і того самого, тим більше з орієнтацією на Россію (знаю як вони пишуться, бо сама в цій сфері працюю)
Та приятелька шо подарувала мені хризантемку їх взагалі не викопує (Кіровоградська область), у неї сотні кущів. Але в неї не було досвіду зимувати хризантемку у відрі. Я взагалі не знаю чого мені навіяло її туди впхати. у нас було активне будівництво навколо дому, а так хотілось краси десь поближче ніж за 30 метрів. От я і носилась з тим відром як дурень з писанкою навколо терраси, рятувала її від будівельників
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
apple1210 (19.11.2017), Zaja (19.11.2017)