Показать сообщение отдельно
Старый 17.11.2017, 22:27   #1837
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2017.

Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
Якщо це сіренькі базарні устілки, то войлоком там навіть не пахне- міль категорично не їсть такі устілки. А от устілка, вирізана з битого валянка або старої дублянки чи шуби зберігає тепло, але страждає від молі
Не знаю, міль не годувала, активно носила чоботи, то ніхто не їв - зтоптала. Брала раз із сіреньким типу войлоку і фольгою, до того ще брала фольга і зверху біле, типу овчинки, але ж явно то клеєне шось

Мені батько вже кілька разів натякав шо треба б пошити для всієї родини стельки з собачої шерсті тим більше чого-чого, а цього добра у мене з лишкою
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
akruka (18.11.2017), язичник (17.11.2017)