Показать сообщение отдельно
Старый 17.11.2017, 13:27   #1826
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2017.

ну я теж так здогадувалася, але речення таки не зовсім зрозуміла.
До речі я там раніше збрехала про батареї в себе. Ну не стільки збрехала, скільки голова дірява і забула про це. Я таки ослухалась порад спеців і забила на проект в 1 випадку. На кухні під 1 вікном (напроти нього раковина, за 1,5 метри -плита) батарею не поставили. Зате під іншим поставили мощнішу ніж треба було. Під тим вікном вирішили - якщо почнуться проблеми, зробимо типу змієвика із тих же труб що йдуть до батарей, ну або вріжемо радіатор, в принципі це можливо. То таки мабуть доведеться влітку виправляти ситуацію, бо починає з'являтись пліснява на вікні :(
А шкода, в мене там ящики з картоплею-цибулею стоять під мийкою, більше не можна буде ставити. Але гриби в домі, та ще й на кухні, ростити не хочеться

Тобто в кухні тепло і від 1 батареї 80*50 см, приміщення 13м2. Але там де під вікном нема радіатору та ще й поруч вода - мох на вікні.
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
vitaya (17.11.2017), Zaja (17.11.2017)