Цитата:
Сообщение от Викса
А вот корейские средства по цене героина - это таки вещщщь  Ничего лучшего не встречала ни в профе, ни во французской аптеке.
|
це таки так, вони чарівні і прекрасні.

Але я про те, що чуда не сталось. Мій хоч і густий, але легкий и тонкий пушок не став товщим (сама товщина волоса), не почав краще тримати укладку - все одно як не крутись, через 2 години максимум все розрівнюється і розгладжується. Потім пропадає об'єм за яким я ганяюсь все життя. Ну не дано

тонке гладке сипуче волосся, і хоч чим мий воно таким і буде. Я саме про це. Неможливо змінити зовнішньою косметикою те, що закладене в генах. На жаль.
Але звісно від корейських шампунів моє волосся при своїх вроджених характеристиках було дуже здоровим, живим і блискучим. Та зараз ціна в 500-600 грн за пляшку шампуню для мене абсурдна. Поки ми будуємось і заповнюємо дім меблями і технікою про тисячі на шампунь-бальзам і мови не може бути

У чоловіка проблема з себореєю все життя, то корейський - просто шампунь, не лікувальний! а типу масс-маркету їхнього йому дуже класно поміг і проблема не поверталась десь більше чим півроку, а може навіть і рік. Ну але зараз повернулись до наших аптечних засобів, вони теж мають ефект.