Показать сообщение отдельно
Старый 15.11.2017, 19:27   #1235
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Груша

Цитата:
Сообщение от Анатолий Посмотреть сообщение
Навіть, якщо ви зріжете, і груші нічого не станеться, і вона омолодиться, то все одно дуже високо, тай самі груші на смак не дуже. Яка різниця, чекати нового врожаю від нових пагонів на старій груші під небом, чи від молодої смачної груші. Краще посадити на цьому місці, пару сортових вишень. Я б зрізав, тим більш, що все одно вона піде під пилку, то чим раніше тим краще.
ну чого, досить смачна вона. Я не такий прямо гурман і фанат груш. Соковита, солодка, на фоні тотального неврожаю в саду - взагалі за щастя.

Вишні 4 штуки є, більш-менш молоді і здорові, садити планую тільки чудо-вишню поки що і черешню. Місця де садити у мене поки що більш ніж досить, 20 соток огороду, з якого мені потрібно максимум 2, так що ще нема вибору різати старе щоб посадити нове, навпаки пусте місце око муляє.
Зріжу коли нові підростуть, ну або коли ці уже зовсім захворіють і не будуть родить. А у цьому році вони дуже порадували, шкода їм тепер віддячити спилом на дрова

---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:20 ----------

ой, до речі, я ніяк не можу визначити сорт груші, купували у Мукачеві, нам бабулька продала під якоюсь назвою яка абсолютно не гуглилась рік тому. Зараз у мене провал у пам'яті, але я не раз пробувала шукати сорт так як вона сказала і результат пошуку - повний нуль.
Дуже смачні грушки, яскраві, жовті, з червоним рум'янцем. Ніжні як суфле і солодкі як мед. Але абсолютно не лежкі. Купували у останніх числах вересня-початку жовтня, але ж це Закарпаття, тому з поправкою на клімат.
Дуже схоже на те що це Парижанка. Але інші сайті з таким же фото пишуть що це Талгарская красавица

У когось росте така грушка? Я вгадала, Парижанка оце така - ніжна, смачнюща але довго не лежить? Де брати саджанці, може хтось із форумчан продає такий сорт? Чи якщо я не знайду - порадьте схожий сорт будь ласка
Пользователь сказал cпасибо:
Zaja (15.11.2017)