Цитата:
Сообщение от VARIKA
Задумалась пошить зимний вариант, что бы батарея была открыта, но как-то... не знаю, не красиво будет?
|
я теж шию штори зараз, теж думала про 2 варіанти але вирішила що набагато практичніше пошити нормальні довгі штори а на опалювальний період підбирати їх підхватами на магнітах. Показати не можу, бо штори ще не дошила і судячи з того як "швидко" просувається - дошию як раз до літа десь.

Підхвати теж планую сама робить. 2 неодимові магніти або 1 магніт і 5 копійок, стрічка або смужка із тої ж тканини що й штори, ну і якась блямбочка-прикраса на лицьовий бік, але можна і без неї а просто обтягти тканиною якийсь гудзик чи щось таке. Можна в принципі і купити прихвати, але магнітики коштують 20-30 грн за 10 штук, все інше або теж копійки, або взагалі з підручних матеріалів, а підхват один від 50 грн. На кожну штору треба два, а у мене тільки в спальні 3 штори і в залі 2 треба підняти.
Я не знаю чи зрозуміло я написала, якщо ні, завтра можу спробувати прихватити штору чимсь подібним і сфоткати