Показать сообщение отдельно
Старый 14.11.2017, 14:24   #546
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: инструменты для сада

у мене є перчатки з пазурями писала про них в іншій темі. Мені дуже сподобались, але тут треба врахувати шо як і на більшість товарів - тут на колір і смак, ну і я огородник-початківець і все роблю не по правилам і хаотично.
Я цими рукавичками посадила весь город. Від насіння (рила пазурями лунку і загрібала), до розсади. Рилась ними у клумбах, садила квіти. Навіть маленькі кущики малини садила без лопат та інших інструментів. Мокру і важку глину або сухий серпневий цемент з грудками в цеглину звісно вони не копають, а тільки поорану землю - прекрасно.
Сезон витримали взагалі без пошкоджень. Кігті там не знімаються, вони стаціонарно закріплені на правій рукавичці, на лівій кігтів нема. Самі рукавички дуже плотненькі але при цьому гнучкі, не промокають. При +30 звісно трохи парять, бо резина таки, але без особливого дискомфорту (як на мене - шкірі набагато краще ніж в господарчих резинових). Такщо особисто я дуже ними задоволена і коли зношу ці, куплю наступні такі.

Бачила такого плану рукавички в Супер Аврорі (мережа магазинів отих типу все по 8 - китайський хлам в великому асортименті) десь гривень за 50, навіть дістала з коробочки щоб помацать. Не такі як в мене, трикотажик точно гірший буде, як кігті прикріплені так на вид не скажеш, тільки пробувать. З алі мені обійшлись весною десь в гривень 75 + доставка
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
apple1210 (14.11.2017), kravconok (14.11.2017), ptichka (16.11.2017), Zaja (16.11.2017), Берендей (14.02.2018), Лешик (15.11.2017), селена (25.11.2017)