Цитата:
Сообщение от Iris_ka
Кто после развода завел новые отношения напишите через сколько вы это сделали.
|
Через 9 місяців

. І я, взагалі, тут була ні при чому, нічого не робила, просто спостерігала, наскільки цей новий чоловік розвинув бурхливу діяльність навколо мене..Сама була дещо ошалілою, в скорботі по колишньому (не будучи розлученою), закохана в нинішнього (не перебуваючи у шлюбі із ним), але все так швидко закрутилось

, що після третього побачення отримала обручку, після четвертого- я вже розрахувалась із роботи, все кинула та переїхала за 500км до нього.
Разом 7 років. Не пошкодувала жодної хвилини

.
На той період, коли я була тимчасово одинокою/незалежною/самостійною, я вже знала, що так буде не завжди, я буду обов'язково щасливою і заміжньою за хорошою людиною. Просила у Боженьки не повернення колишнього (я не змогла б йому ніколи пробачити і робити вигляд, що нічого не сталося, цю людину я зразу ж викреслила із свого життя), просила, щоб поряд зі мною з'явився гідний чоловік. За ці 9 місяців мені двічі поступали пропозиції руки та серця, але я відповідала відмовою, можливо іще рано було, надто мало часу пройшло, а може відчувала, що це не моє, тому успішно уникла всіх цих стосунків. А з Олексієм відчула, що він МІЙ, через кілька хвилин після спілкування

.